Scene de o cruzime greu de imaginat vin dintr-o comună din județul Galați. Doi indivizi au supus unor chinuri îngrozitoare un copil de 11 ani, pe care l-au bătut cu biciul, pe motiv că.. le-ar fi lovit calul. Agresorii sunt rudă cu victima și au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. Vă avertizez, sunt detalii și imagini ce pot avea un puternic impact emoțional!

Copil biciut pentru că a lovit un cal

În fotografiile greu de privit apare copilul de 11 ani, cu răni grave pe tot corpul. Cel care i-a provocat urmele adânci este chiar vărul acestuia, în vârstă de 32 de ani. Băiatul a mers în vizită la el și i-ar fi lovit calul. Asta l-a scos din minți pe individul care a decis să-l pedepsească îngrozitor pe cel mic. 

Scenele terifiante s-au petrecut în localitatea Jorăști. Bărbatul de 32 de ani l-ar fi chemat, cu pretextul că voia să îi dea bani, apoi l-a forțat să între în curte și a început să-l bată cu bestialitate cu biciul, împreună cu un alt individ, în vârstă de 61 de ani, tot rudă cu ei.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Cum s-ar fi petrecut, de fapt, odioasa crimă din Parcul Crângași? Detalii cutremurătoare aduse la suprafață de anchetatori

,,Avea niște echimoze și escoriații pe tot corpul.  Inclusiv la nivelul capului. Băiatul era speriat'', a spus un martor.

Tatăl mai mergea la muncă în afară localitatatii, nu era constant acasă. Înca de la naștere bunica s-a ocupat de creșterea minorului.

Copilul este internat acum la Spitalul Județean Galați. Polițiștii au deschis o anchetă și fac cercetări pentru lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si