Accidentul s-a produs în localitatea Cătămărăști din Botoșani și, cel mai probabil, băiatul își ajuta părinții la treburile casnice. Acesta ducea o roabă cu gunoi și a traversat calea ferată fără să se asigure.

Totul a fost surprins de o cameră de supraveghere

Tragedia a fost suprinsă de o camere de supraveghere pe care se observă că băiatul nu a schițat niciun gest când s-a apropiat de calea ferată, cu toate că garnitura era foarte aproape de el.

Citeste si: Un campion la înot a murit după un exercițiu de ținere a respirației

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Copilul a fost lovit de trenul regio care circula pe ruta Botoșani-Suceava, iar mecanicul nu a putut face nimic pentru a evita impactul. Băiatul a fost aruncat la mai bine de 10 metri, iar roaba a fost găsită de polițiști la 50 de metri distanță de locul impactului.

Citeste si: VIDEO| Copil de 7 ani, ucis pe zebră

Micuțul nu a mai putut fi salvat

Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața minorului. La locul accidentului au venit și polițiștii care au deschis o anchetă și rămâne de văzut dacă părinții vor fi trași la răspundere pentru cele întâmplate.

Citeste si: VIDEO| Şi-a condus iubitul spre moarte


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si