Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Tragedie la Botoșani: Copil spulberat pe calea ferată

Imagini șocante vin din județul Botoșani, unde a avut loc o scenă înfiorătoare. Un copil de numai 11 ani a fost spulberat de tren, după ce micuțul, care împingea o roabă pe calea ferată, n-a auzit locomotiva.

Mircea Pop,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Accidentul s-a produs în localitatea Cătămărăști din Botoșani și, cel mai probabil, băiatul își ajuta părinții la treburile casnice. Acesta ducea o roabă cu gunoi și a traversat calea ferată fără să se asigure.

Totul a fost surprins de o cameră de supraveghere

Tragedia a fost suprinsă de o camere de supraveghere pe care se observă că băiatul nu a schițat niciun gest când s-a apropiat de calea ferată, cu toate că garnitura era foarte aproape de el.

Citeste si: Un campion la înot a murit după un exercițiu de ținere a respirației

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Copilul a fost lovit de trenul regio care circula pe ruta Botoșani-Suceava, iar mecanicul nu a putut face nimic pentru a evita impactul.

Băiatul a fost aruncat la mai bine de 10 metri, iar roaba a fost găsită de polițiști la 50 de metri distanță de locul impactului.

Citeste si: VIDEO| Copil de 7 ani, ucis pe zebră

Micuțul nu a mai putut fi salvat

Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața minorului. La locul accidentului au venit și polițiștii care au deschis o anchetă și rămâne de văzut dacă părinții vor fi trași la răspundere pentru cele întâmplate.

Citeste si: VIDEO| Şi-a condus iubitul spre moarte

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI