Cei trei foloseau o scurtatura obisnuita, dar nu stiau ca liniile sunt in reparatii.

Stefania Balan traieste in Italia cu mama ei si venise in Romania sa-si faca analizele, pentru a se putea casatori. Avea 20 de ani si toata viata inainte. Un drum spre casa alaturi de unchiul ei si sotia lui i-a luat viitorul. Cei trei au ales o scurtatura cunoscuta si folosita des: linia de tren.

Nenorocirea s-a intamplat s-a intamplat seara trecuta, iar familia celor trei nu-si poate reveni din soc. Fratele barbatului vorbise cu el la telefon cu doar cateva ora inainte. Nu i-a venit sa creada cand a primit cumplita veste.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Obisnuiti ca pe o sina trenul urca si pe alta coboara, victimele, care reveneau acasa, mergeau pe traverse ca pe trotuar. Ce n-au stiut, insa, a fost ca liniile erau in reparatii si ca se circula alternativ, pe un singur fir. Dar o simpla schimbare de macaz a fost suficienta ca nenorocirea sa se intample.

Convinsi ca nu patesc nimic, si-au continuat drumul chiar si cand era clar ca un tren se apropie in viteza.

Pentru tanara de 20 de ani si pentru barbatul de 40, medicii nu au mai putut face nimic. Sotia acestuia a fost transportata la spital in stare extrem de grava. Trei copii ar putea ramane orfani in orice moment.

Cel care a sunat la 112 a fost chiar mecanicul trenului care i-a lovit pe cei trei. Acum, barbatul este in stare de soc si a fost trimis la consiliere psihologica.

La o distanta mica de locul accidentului, exista o trecere peste calea ferata. Se presupune ca dacă ar fi ales acea ruta, mai sigura, ar fi fost nevoiti sa ocolească si ar fi ajuns putin mai târziu acasă. Dar ar fi ajuns.

Din pacate, calea ferata este folosita des pe post de scurtatura in Romania, mai ales in zonele rurale.

Reprezentantii CFR atrag atentia ca liniile de tren sunt destinate exclusiv traficului feroviar.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si