„Imagini de coșmar vin din județul Constanța! Doi oameni au murit într-un grav accident de circulație, petrecut noaptea trecută în apropierea orașului de la malul mării. Din cauza impactului violent dintre cele două autovehicule implicate în accident, echipajele de descarcerare s-au chinuit ore în șir să scoată victimele. Vă avertizăm că urmează imagini și informații cu puternic impact emoțional”, a transmis Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Doi morți în urma unui accident petrecut în județul Constanța

Accidentul, petrecut în jurul orei 21, între localitățile Ovidiu și Mihail Kogălniceanu, a fost de o violență extremă. Chiar și echipajele de intervenție au fost socate de ceea ce au găsit la fața locului.
„Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între un autoturism și un TIR. În urma accidentului rutier au decedat doi bărbați aflați în autoturism”, a explicat Olimpia Ceară, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța.

Citește și: VIDEO- Șpaga este boala incurabilă a românilor. Când nu este oferită de bunăvoie, uneori, medicii o impun

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Primele cercetări efectuate la fața locului arată că impactul s-a produs între un autoturism și o autoutilitară ce ducea o semiremorcă. Cele două mijloace de deplasare par să fi circulat în aceeași direcție. La volanul mașinii mari se afla un bărbat de 56 de ani, în timp ce în mașina mică, condusă de un tânăr de 20 de ani, se afla și un pasager. Din păcate, coliziunea dintre cele două a fost atât de puternică, încât cei doi bărbați din autoturism au murit pe loc în urma impactului.


Șoferul autoutilitarei, care a scăpat teafăr, este încă șocat de cele întâmplate. Omul susține că a circulat regulamentar, iar polițiștii au descoperit, ulterior, că tânărul care se afla la volanul mașinii nu avea permis de conducere.
Echipajele de descarcerare au avut nevoie de câteva ore pentru a scoate victimele și a reuși să degajeze șoseaua. Pe toată perioada intervenției, traficul pe DN 2A, sensul spre Constanța, a fost blocat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si