Accidentul rutier a avut loc la intrarea in orasul Sibiu.

Din primele informatii se pare ca o mașină de teren in care se aflau patru persoane, doi bărbați și două femei, s-a izbit de tir, într-o intersecție.

Mașina a fost proiectata într-un alt autoturism

În urma impactului mașina a fost proiectata într-un alt autoturism. La fața locului au ajuns de urgenta mai multe echipaje SMURD si de descarcerare.

Citeste si: VIDEO- Scene incredibile în traficul din Capitală. O femeie s-a urcat pe capotele mașinilor oprite la semafor și a început să danseze

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Oamenii legii incearca acum să stabileasca imprejurarile in care s-a produs accidentul.

Traficul in zona a fost blocat complet si a fost deviat pe un drum secundar spre si dinspre Aeroportul International Sibiu.

În autoturismul spulberat de TIR se aflau patru persoane: șoferul, un bărbat în vârstă de 71 de ani din Prahova, alături de soția sa de 69 de ani și un cuplu din Brașov, bărbatul în vârstă de 64 de ani, iar soția sa de 63 de ani.

TIR-ul era condus de un bărbat de 48 de ani din Mediaș, județul Sibiu.

În accident rutier a mai fost implicat un autoturism, ocupantul acestuia, un bărbat din Hunedoare, în vârstă de 51 de ani, care nu a fost rănit.

Citeste si: Sfârșit cumplit pentru un bărbat. A căzut în gol în timp ce făcea o drumeţie cu fiul vitreg

Citeste si: Moartea șocantă a unui copil de trei ani. A fost lovit de o mașină în curtea unui imobil

Citeste si: Accident cumplit la bungee jumping, în Columbia! O tânără a murit, după ce a căzut în gol! Iată cum s-a întâmplat totul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si