Scene dramatice s-au scurs în urmă cu câteva ore, la Iași. O copilă de clasa a cincea a căzut în gol de la geamul sălii de clasă, după ce ar fi încercat să-și pună capăt zilelor. Ca o coincidență bizară, în același timp, o altă elevă a căzut de la geamul unui centru social, în Zalău. Mai multe informații despre cele două cazuri știe colega mea, Delia Săndulachi. Vă avertizez, însă, urmează informații cu un puternic impact emoțional.

Bună seara, Delia!, a transmis Cristian Sabbagh.

Tragedii trase la indigo

Bună seara,

Eleva de 12 ani din Iași este stabilă, conștientă, însă are mai multe fracturi și contuzii. A fost internată la Spitalul de Copii unde primește îngrijiri medicale. După terminarea orelor, a rămas la cursurile de la clubul de chitară, unde făcea repetiții pentru serbarea de Crăciun. Apoi, s-a întors în clasă, ca să-și ia haina și, în acel moment, fata a recurs la gestul extrem.

Mai mulți colegi au fost martori în momentul când copila, care ar fi vrut să se sinucidă, a căzut în gol. Cadrele didactice spun că eleva are rezultate bune la învățătură, nu era abătută și nu a fost vreodată implicată în conflicte așa că nimeni nu își explică cele întâmplate.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În același timp, un incident similar a avut loc în Zalău.

Acolo, o elevă de 14 ani a căzut tot de la etajul doi al unui centru social în care era cazată. Fata a suferit leziuni ușoare. În ambele cazuri, polițiștii au deschis anchete.

Deocamdată, acestea au fost informațiile, la revedere!, a transmis Delia Săndulachi.

Citește și: Care a fost ultima dorință a fetelor de la Lupeni? Cele două adolescente le-au spus părinților ce să facă cu trupurile neînsuflețite după ce le vor găsi


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si