Turistii care au ajuns in weekend la Balea Lac si au vrut sa urce la cota 2000 au fost nevoiti sa-si amane planurile.
„S-a inchis prea devreme. vremea e frumoasa. Nu-i frig, nu-i zapada, nu-i...

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Este putin frustrant ca nu functioneaza nici telecabina, este inchisa pentru revizie, ar fi fost o alternativa sa urcam, dar asa trebuie sa facem cale intoarsa”, spun turiștii.

Dezamăgire mare pentru turiștii de pe Transfăgărășan. Nici telecabina nu mergea

Dumarii au inchis portiunea de sosea dintre Balea Cascada, judetul Sibiu si Piscul Negru din judetul Arges din data de 20 octombrie. Spre nemultumirea cabanierilor.
„Am fost luati pe nepregatite, am aflat cu doua-3 zile inainte. Pregatirea se facea intre 15-30 octombrie in functie de conditiile atmosferice”, spun administratorii de cabane.

Transfăgărășanul, închis mai devreme, spre dezamăgirea turiștilor

„Nu avem zapada,alunecari de terenuri nu sunt”, spun ei.
Transfagarasanul este considerat unu dintre cele mai înalte și frumoase drumuri din lume si atrage in fiecare an vizitatori din tara si din strainatate.

Soseaua este deschisa circulatiei in fiecare an la inceptul lunii iulie si este inchisa la inceptului lunii noiembrie. In acest interval accesul accesul la cota 2000 se poate face cu telecabina de la Balea Cascada.Doar ca pana la 1 noiembrie, aceasta este in revizie tehnica.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si