Drogurile i-ar fi luat mințile unui tânăr din Slobozia care a ajuns să-și ucidă prietenul într-un moment de delir. Între cei doi se iscase un conflict spontan, spun anchetatorii. Până la crimă a fost doar un pas. Victima era tatăl unui copil, rămas acum orfan! Atenție, urmează imagini și informații care vă pot afecțional!, a transmis Cristian Sabbagh.

Transformat în ucigaș de dependența de droguri

Tânărul în vârstă de 36 de ani era șofer de TIR și abia se refăcea după un divorț care îi devastase sufletul. Soția și copilul au rămas în Anglia, iar el a revenit în țară unde viața i-a dat lovitura după lovitura.

A avut o decepție și a ajuns să se lupte cu dependenta de alcool. Dar după o perioadă la dezalcoolizare a depășit toate încercările. Și-a revenit și își refăcea viața în Slobozia.

Acum lucra pe o dubă și transporta marfa de la depozit la diverse magazine. Așa cum s-a întâmplat și în noaptea fatală.

A descarcat ce trebuia la un supermarket din piața mare a orașului. Acolo s-a întâlnit cu cel care avea să-i fie călau. Au stat ceva vreme împreună, la un pahar de vorbă, dar până la un punct.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Amicii s-au transformat în inamici, iar scandalul... într-o bâtaie.

Și, chiar dacă s-au despărțit la un moment dat, agresorul, despre care se spune ca ar fi consumator de droguri, și-a pierdut controlul. S-a întors și l-a înjunghiat pe tânăr.

Cu sânge rece, s-a făcut apoi nevăzut în negura nopții. Raniță, victima a încercat să ceară ajutor. A reușit să se târască doar pana la o bancă din fața unor blocuri, unde s-a prăbușit și a agonizat până la moarte.

După ce s-a dat alerta, echipajul medical sosit la fata locului, nu a mai putut face nimic. Fugarul a fost prins rapid de polițiști.

Adus în fata anchetatorilor, individul și-a recunoscut fapta. Nu a vrut, însă, să spună ce l-a împins să recurgă la oribilul gest. În cele din urma, judecătorii l-au arestat preventiv pentru următoarele 30 de zile, a transmis Vlad Petrișor.

Agresorul risca pana la 25 de ani de închisoare pentru omor.

Din păcate drogurile fac tot mai multe victime În România. Chiar ministrul justiției, Alina Gorgiu vorbea despre un numărÎn creștere al romÂnilor care, la un moment dat au folosit un anumit tip de doguri și avansa cifre de la un milion la douaă milioane de consumatori.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si