Totul s-a întâmplat spre orele dimineții, la un magazin din Baia Mare. În imagini se vede cum mai mulți bărbați așteptau la coadă, moment în care doi agenți ai poliției locale își fac apariția după ce ar fi fost chemați din cauza unui individ ce deranja clienții.

Citeste si: Fanii din TikTok, clienti in local

Scene de violență cu polițiști locali

După câteva momente de discuții, bărbatul îi amenință pe polițiști, iar unul dintre ei nu își mai poate stăpâni furia și îl trântește cu toată puterea la pământ, apoi îl lovește.

Cel care intervine este chiar colegul agentului care îi cere să se oprească, iar apoi polițistul pleacă nervos spre un alt bărbat, fără să îl imobilizeze pe cel pe care tocmai îl lovise, pesemne că nu îl vedea un pericol astfel încât să fie justificată violența cu care a acționat.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Bataie, in loc de amiabila

Și de parcă nu ar fi de ajuns, nici celălalt agent nu pare mai răbdător, după ce bărbatul abia se ridică, continuă să îl bruscheze.

Oamenii sunt revoltați de comportamentul poliției locale

Șocată de ce s-a întâmplat și martoră la scenele violente, vânzătoarea magazinului spune că bărbatul nu era deloc un pericol și nici nu deranja pe nimeni:

"După ce a dat cu omul respectiv de pământ, a venit la mine să mă legitimeze fără niciun motiv. Nu pot să cataloghez un comportament normal, de polițist care lucrează cu oamenii, foarte urât, nu se poate așa ceva", spune vânzătoarea.

Citeste si: Turist salvat dupa o noapte in munti

Băimărenii sunt șocați și ei de imaginile deja viralizate: "Daca se intampla ceva fizic pe strada ce facem? sunam politia, orice, primul lucru sunam la 112, dar daca sunam si vine un politist ca cel de aici, atunci... mai bine nu sunam!"

"Nu se poate așa ceva, e inadmisibil un polițist sa imbranceasca un cetatean, de unde atata putere la un politist? e tara lui? cine l-a pus?", spune altcineva.

Cei doi agenți de la poliția locală vor fi acum și cercetați pentru purtare abuzivă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si