„Trapperul Yakki a ajuns pe mâna Poliției după ce și-ar fi agresat fosta iubită, o tânără celebră pe TikTok. Vecinii tinerei au sunat la 112 și au alertat Poliția după ce au auzit scandal pe scara blocului. Trapperul a fost reținut, iar pe numele său a fost emis un ordin de protecție. Astăzi, cântărețul a fost audiat de procurori și plasat sub control judiciar. Vă avertizez, urmează informații cu un puternic impact emoțional”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Yakki, pe mâna polițiștilor după ce și-ar fi bătut fosta iubită

Trapperul Mihai Duțoniu, celebru sub numele Yakki, a fost adus în fața procurorilor după o noapte petrecută în spatele gratiilor. Cântărețul a fost reținut pentru ca ar fi produs un scandal monstru în apartamentul fostei iubite. Surse din anchetă susțin că ieri, în jurul prânzului, Yakki ar fi mers la locuința tinerei și ar fi avut o criză de gelozie. S-ar fi năpustit asupra ei cu o ploaie de lovituri, însă tânăra a reușit să scape și să fugă din locuință. S-ar fi refugiat la o vecină, două etaje mai jos, însă nici acolo nu a scăpat de furia trapperului. Individul ar fi urmărit-o, ar fi spart ușa vecinilor și ar fi lovit-o din nou.
Vecinii au sunat la Poliție când au auzit urlete pe scara blocului. Oamenii legii au intervenit imediat, iar în cazul trapperului a fost emis un ordin de protecție provizoriu pentru cinci zile.

Citește și: VIDEO- Polițiști locali din Timișoara, anchetați după ce ar fi ignorat o bătaie în trafic

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

După agresiune, victima ar fi mers la serviciul de medicină legală iar acolo ar fi primit un document care atestă că are nevoie de 7-8 zile de îngrijiri medicale. Cântărețul este vizat acum de dosar penal pentru două infracțiuni de violență în familie și două infracțiuni de distrugere.
În caz de urgență, apelați numărul TelVerde, destinat victimelor violenței domestice 0800500333.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si