Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Traseul lemnelor din pădure în sobele românilor

Sezonul rece bate la ușă, așa că pregătirile sunt în toi în România. Peste trei milioane de gospodării depind de sobele cu lemne.

Redactia Stirile Kanal D,

Traseul lemnelor din padure in sobele romanilor [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Reporterii ȘtirileKanalD au urmărit traseul acestei resurse prețioase din pădure și până în casele românilor. Cei cu venituri mici au făcut economii tot anul sau au vândut produse din curte pentru a aduna banii necesari încălzirii.

Citeste si: Un nou cutremur în această seară, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”- wowbiz.ro

Citeste si: Cum se trăiește în a șasea "Zonă Albastră" a lumii. Numărul persoanelor care depășesc 100 de ani s-a dublat în zece ani- antena3.ro

O casă de dimensiuni mici poate fi încălzită cu minimum trei metri cubi pe lună, pe când un apartament cu două camere are nevoie de aproximativ două gigacalorii.

Diferența importantă este că încălzirea centralizată este subvenționată indiferent de venituri pe când în cazul lemnelor ajutorul de la stat e oferit în funcție de salariu sau pensie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI