După bătaie, victima a trecut printr-o altă situație greu de imaginat. A fost externată și rechemată la spital după ce medicii au văzut imaginile cu bătaia și au realizat gravitatea situației. Vă avertizez, urmează scene cu un puternic impact emoțional!

Agent de penitenciar, victimă în bătaia de la club

Ionuț este luptător în trupele de intervenție rapidă din penitenciarul Craiova. Era într-un club din oraș când spune că a fost atacat de mai mulți indivizi, nemulțumiți că a cerut și el dedicații.

Imaginile sunt teribile, iar loviturile curg din toate direcțiile. Ajuns la spital, bărbatul s-a trezit într-o altă situație greu de imaginat.

"- Am fost externat pe motiv că nu mai am absolut nimic iar după ce au vizionat imaginile de la televizor și ce s-a scris în media am fost rechemat și dus la CT, unde s-a observat că am fractura de coaste

- Cine v-a sunat?

- Un domn doctor!", a declarat agentul de penitenciar.

Citește și: VIDEO- Agent de penitenciar, autor al unui scandal de proporții într-un club. Era nervos pe solistul formației

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Acum, bărbatul este internat în același salon cu prietenul său, rănit și el în urma scandalului din weekend.

Am constatat că lui nici măcar nu-i făcuseră radiografiile. Au spus că o să i le facă în cursul zilei de astăzi cu un aparat mobil, a mai declarat agentul de penitenciar.

În noaptea scandalului, în club erau inclusiv doi polițiști în timpul liber. N-au intervenit, dar ar fi ajutat la identificarea suspecților, spun șefii lor.

8 persoane au fost reținute. Printre ei e și un individ care în 2013 a omorât 2 tineri pe trecerea de pietoni și a fugit de la locul accidentului. A primit o pedeapsă de 6 ani, iar o parte din aceastră perioadă a petrecut-o la pentitenciarul de maximă siguranță Craiova, acolo unde este angajat și Ionuț.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si