Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Travestitii care au talharit un om de afaceri, arestati

Deznodamant nefericit pentru travestitii care au talharit un om de afaceri din Arad. Cei trei atacatori isi vor petrece in arest urmatoarele 30 de zile, dupa ce l-au electrocutat si jefuit in parcarea unui centru comercial pe un barbat care cauta amor pe bani. Intreaga scena a fost filmata de camerele de supraveghere.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pe tocuri si acoperindu-si fata cu poseta, asa a fost adus unul dintre talhari la tribunal. Acum o saptamana, impreuna cu alti doi prieteni, imbracati tot in femei, atacau un barbat care cauta amor rapid pe bani. In loc de dragoste contra cost, barbatul s-a ales cu electrosocuri. Totul a fost filmat de camerele de supraveghere.

Citeste si: Descoperire macabră a polițiștilor. O tânără de 20 de ani a fost găsită decapitată în apartamentul ei

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Cu ciorapi de plasa, peruci si tot arsenalul feminin scos la inaintare, cei trei tineri l-au lasat lat pe barbatul talharit in parcarea unui mall.

Citeste si: VIDEO| Barbat lovit intentionat cu masina de un tanar cioban. Imagini socante

Acum, cei trei atacatori, cu varste intre 19 si 21 de ani, vor sta dupa gratii cel putin 30 de zile, in timp ce sunt anchetati.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI