Antoni nu recunoaște că acesta este motivul despărțirii dintre el și Rebecca și insistă că dacă ar fi existat orice relație nepotrivită între el și fata din club acest lucru s-ar fi aflat imediat.

Citește și: VIDEO Roberta se cuplează cu Moldo după despărțirea de Sebastian?! "Un băiat cu bun-simț"

"Merită să știi adevărul și îți zic cu cel mai mare drag”, se

apără Antoni în fața concurentei cu care s-a aflat în cunoaștere în Casa Iubirii.

Rebecca: "Probabil sunt mai multe, roșcate, blonde, brunete"

Rebecca a mărturisit că este deranjată de faptul că abia acum și-a dat seama de motivul real al ruperii relației dintre ea și Antoni.

Moldo: „La un moment dat, tipa asta despre care Antoni zice că o cunoștea a venit și ea, pleca cumva și s-a dus și a salutat-o. Eu am rămas acolo cu dânșii (n. ed. mai mulți admiratori) și el s-a dus, a salutat-o.” (…)
Rebecca: „Vin eu cu întrebările serioase. Părerea mea este că Antoni s-a despărțit de mine din... dacă nu din motivul ăsta, probabil sunt mai multe, roșcate, blonde, brunete…”
Antoni: „Merită să știi adevărul și îți zic cu cel mai mare drag.”

Rebecca, supărată pe Antoni după ultimele dezvăluiri din Casa Iubirii 

Rebecca, supărată pe Antoni după ultimele dezvăluiri din Casa Iubirii 

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Antoni, pus la zid de Rebecca." Deranjul meu este că încerci să minți, spunând că este o prietenă"

Patrick l-a întrebat direct pe Antoni dacă întâlnirea cu fata din club face parte din motivul despărțirii de Rebecca.

Antoni neagă speculațiile privind interacțiunea sa cu alte fete. "Dacă voi vă cunoșteați dinainte, de ce ai băgat-o la follow atunci?”, este prima întrebare a Rebeccăi

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Antoni: „Pentru că atunci mi-a zis ceva de genul... «Cum, mă știi de atâta timp și nu mă ai la follow?» și am zis că nu am nicio problemă.

Rebecca: „Faci meciuri cu ea pe TikTok? Eu cred că ea nici nu are 1 000 de urmăritori pe TikTok.”

Antoni: „Are foarte mulți urmăritori pe TikTok și am făcut mai demult. Era din perioadă când eram în afara casei.” (…)

Rebecca nu pare convinsă de argumentele aduse de fostul ei partener și este convinsă că a avut dreptate.

Rebecca: "Deranjul meu e că sunt dezamăgită. Deranjul meu este că mi-am schimbat total părerea despre tine. Deranjul meu este că eu nu m-am prins că motivul despărțirii a fost altul. Deranjul meu este că încerci să minți, spunând că este o prietenă.

O prietenă nu se ia așa de brâu. O prietenă nu se pupă în club, pentru că eu știu clar că te-ai pupat.”

"N-a existat niciodată o  fată să intervină și să fie motiv de despărțire”

Antoni spune că îi stă la dispoziție Rebeccăi să verifice adevărul acuzațiilor făcute.

Citeste si: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea, din nou la Urgențe pe mâna medicilor! Soțul ei a filmat-o pe holurile spitalului: "Nu se poate opri din tușit, are febră mare"- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Antoni: "Rebecca, sunt niște oameni aici, în jurul nostru, care se ocupă de fiecare detaliu în parte și acoperă orice detaliu. Dacă ar fi existat un detaliu de genul cum zici tu, s-ar fi aflat, mai ales într-un club în care se poate afla foarte ușor.” (…)

Rebecca: „Uită-te mai bine la pozele de afară.”

Antoni: „Eu, dacă mă pun acum față-n față cu Patrick și stăm într-un cadru așa, lumea poate să zică care vrea să zică ceva, poate să zică ceva de genul ăsta sau poate să zică că pur și simplu stau față-n față. Dacă lumea vrea să-mi vadă mie răul, mi-l vede și dacă stăteam la 100 de metri de ea și mă uitam la ea".

Antoni consideră că este momentul oportun să lămurească un aspect legat de relațiile sale de pînă acum: "N-a existat niciodată, și nu numai cu tine, în nicio fostă relație sau cunoaștere, o fată să intervină și să fie motiv de despărțire”, spune concurentul din Casa Iubirii.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si