UPDATE: În urma audierilor efectuate astăzi, 4 bărbați au fost reținuți sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu minor, în sarcina unuia dintre ei fiind reținută și acuzația de proxenetism. O altă persoană, o minoră de 16 ani, este cercetată sub control judiciar, dispus de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de proxenetism.

Cercetările sunt continuate de Biroul Agresiuni Sexuale din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5. 

Femeia are, în total, șase fete, iar trei dintre ele au început sa fie exploatate sexual inainte sa aibă 14 ani. Mama, soțul și fata cea mare de 16 ani căutau clienții.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

În schimbul serviciilor sexuale, primeau cate 50 de lei, alimente și telefoane. Întreg coșmarul a durat aproximativ un an.

Trei minore, exploatate sexual cu acordul părinților

"În aceasta dimineata, Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti prin Serviciul Omoruri- Biroul Agresiuni Sexuale, sub supravegherea Parchetului de pe lânga Judecatoria Sectorului 5, efectueaza 4 perchezitii domiciliare în Bucuresti

si judetul Ilfov, într-un dosar privind savârsirea infractiunilor de proxenetism si act sexual cu un minor. De asemenea, vor fi puse în aplicare mai multe mandate de aducere", a anuntat Politia Capitalei.

Citeste si: O mamă a întreținut relații intime cu doi minori, prieteni de-ai fiicei ei: "Eram în depresie!"

Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat că mai multe persoane au întreţinut raporturi sexuale cu tinere minore sau au înlesnit practicarea prostituţiei unor minore, obţinând foloase materiale de pe urma acestora.

Cercetările au fost declanşate din oficiu de către Biroul Agresiuni Sexuale pe baza unor informaţii.

Citeste si: Două fetițe din Târgu Mureș agresate și duse la cerșit în Cluj-Napoca


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si