„Trei minori de 15 ani au fost prinși de polițiștii din Nădlac la bordul unei mașini furate. Aceștia au călătorit cu autoturismul tocmai de la Bacău, fără ca adolescentul care se afla la volan să aibă permis de conducere pentru nicio categorie. Dar cum s-a întâmplat totul ne explică colega mea, Delia Săndulachi”, a transmis Simona Pătruleasa.

La 15 ani, au traversat țara cu o mașină furată

„Adolescenții au reușit să traverseze țara fără să fie opriți de polițiști. Au fost prinși abia în localitatea Nădlac din județul Arad de un echipaj care făcea un control de rutină.
Când a văzut că urmează să dea nas în nas cu polițiștii, băiatul care se afla la volan a virat brusc cu gândul să scape de polițiști. Doar ca aceștia i-au observat și au pornit în urmărirea lor.

Citește și: La un pas de tragedie, în Medgidia. Clienții unui taxi au trăit momente de groază, după ce mașina a fost la un pas să cadă de pe pod

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Adolescenții au încercat să abandoneze mașina într-o parcare, dar au fost prinși imediat de polițiști.
Oamenii legii au avut o surpriză când au văzut ca la volan era un adolescent de doar 15, iar mașina fusese declarată furată de proprietar în urmă cu câteva zile.
Minorii au ajuns într-un centru al Direcției pentru Protecția Copilului, iar polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz”, a transmis Delia Săndulachi, rcorespondentul Știrilor Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si