Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Trei minori au traversat țara cu o mașină furată. Este incredibil ce au făcut adolescenții când au dat nas în nas cu polițiștii!

Trei adolescenți de 15 ani au traversat țara cu o mașină furată. Iată ce au făcut când au fost prinși de polițiști.

Redactia Stirile Kanal D,

Trei minori au traversat țara cu o mașină furată [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Trei minori de 15 ani au fost prinși de polițiștii din Nădlac la bordul unei mașini furate. Aceștia au călătorit cu autoturismul tocmai de la Bacău, fără ca adolescentul care se afla la volan să aibă permis de conducere pentru nicio categorie. Dar cum s-a întâmplat totul ne explică colega mea, Delia Săndulachi”, a transmis Simona Pătruleasa.

La 15 ani, au traversat țara cu o mașină furată

„Adolescenții au reușit să traverseze țara fără să fie opriți de polițiști. Au fost prinși abia în localitatea Nădlac din județul Arad de un echipaj care făcea un control de rutină.
Când a văzut că urmează să dea nas în nas cu polițiștii, băiatul care se afla la volan a virat brusc cu gândul să scape de polițiști.

Doar ca aceștia i-au observat și au pornit în urmărirea lor.

Citește și: La un pas de tragedie, în Medgidia. Clienții unui taxi au trăit momente de groază, după ce mașina a fost la un pas să cadă de pe pod

Citeste si: Ultima dorință a lui Valentin, tânărul care a murit înecat la Costinești! „Dacă e să pățesc ceva...”. Cum și-a prevestit moartea buzoianul de doar 20 de ani- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Adolescenții au încercat să abandoneze mașina într-o parcare, dar au fost prinși imediat de polițiști.
Oamenii legii au avut o surpriză când au văzut ca la volan era un adolescent de doar 15, iar mașina fusese declarată furată de proprietar în urmă cu câteva zile.
Minorii au ajuns într-un centru al Direcției pentru Protecția Copilului, iar polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz”, a transmis Delia Săndulachi, rcorespondentul Știrilor Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI