Accidentul terifiant s-a produs intre localitatile Pudu Ilioaiei si Letcani, din judetul Iasi, in dimineata zilei de marti. Impactul extrem de violent, s-a produs intre un autoturism Ford Focus, un Mercedes si un Audi. Autoturismul Ford Focus a intrat pe contrasens, pe un drum alunecos, in conditii de ploaie si a izbit violent autoturismul Mercedes, apoi a intrat frontal in Audi. Masina s-a facut bucati in urma impactului, iar cei trei pasageri au murit pe loc.

Cei doi barbati si o femeie erau din judetul Neamt si circulau cu viteza excesiva, dupa cum spun martorii terifiantului accident.

Motorul masinii Ford Focus a sarit la 20 de metri distanta, iar bucati din masina au fost adunate de pe o raza de cativa zeci de metri.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Inca trei persoane au fost ranite in urma accidentului. O ambulanta, un echipaj SMURD si un echipaj de Terapie Intensiva Mobila au preluat cate o victima si le-au transportat la spital. Si un elicopter SMURD a fost pregatit de interventie atunci cand s-a dat alerta, insa acesta s-a intors din drum pentru ca nu mai era nevoie de interventie.

Traficul a fost blocat si s-au format cozi

de masini pe sensul de mers spre Pudu Ilioaiei. La fata locului se fac investigatii pentru stabilirea cauzelor exacte ale producerii accidentului.

sursa: ziaruldeiasi.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si