"O bătaie generală a fost surprinsă de camerele de supraveghere din Centrul Vechi al Capitalei. Scandalul a pornit chiar în fața bisericii, iar în încăierare a intervenit și un bărbat în scaun cu rotile. Conflictul a fost în cele din urmă aplanat de polițiștii locali. Vă avertizez, urmează imagini cu un puternic impact emoțional", a transmis Cristian Sabbagh.

Bătaie generală în fața bisericii

Încăierarea a avut loc săptămâna trecută, însă imaginile au fost făcute publice abia acum.

Totul ar fi pornit în fața bisericii Sf. Anton din Centrul Vechi al Capitalei. Chiar la poartă, două femei s-au tăvălit pe jos și au început să se lovească reciproc. Nici rudele lor nu s-au lăsat mai prejos și au intervenit.

Pe post de armă, una dintre femei a folosit o biblie și a lovit în stânga și în dreapta. La un moment dat, în peisaj a apărut și un bărbat în scaun cu rotile care a încearcat să facă ordine între bătăușe. Spiritele s-au calmat abia când au venit polițiștii locali.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Două dintre cele implicate în scandalul monstru au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportate la spital. Alte 11 persoane au fost duse la sediul poliției, iar acolo s-au ales cu amenzi în valoare totală de 3.300 lei.

Citește și: VIDEO- Mărturiile șocante ale părinților care își duc copiii la grădinița unde educația se face cu agresiune: "Mi-au confirmat și restul mămicilor. A dat cu joarda"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: