Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Trei târguri de Crăciun în Capitală. În Sectorul 3, moda brazilor a fost înlocuită cu palmierii

Sectoarele Capitalei vor fi care mai de care împodobite. În acest an, nu a este suficient un singur târg de Crăciun, așa că vor exista 3. Mai mult, în Sectorul 3 al Capitalei, Crăciunul capătă un aer mai exotic, iar clasicul brad va fi înlocuit cu palmierul.

Maria Stiuca,

Crăciun cu palmieri [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Anul acesta, în Capitală nu va fi unul, nici două, ci trei târguri de Crăciun, unul mai spectaculos ca altul. Fiecare este organizat de primării diferite care se întrec în decorațiuni și promit momente de neuitat. Noutatea este în Sectorul 3 unde vedeta nu va fi bradul ci... palmierul ”, a transmis Silvia Ioniță, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Trei târguri de Crăciun în Capitală. În Sectorul 3, vedeta târgului este palmierul

Primăria Sectorului 3 spune că pregătește cel mai mare târg de Crăciun din țară. Se lucrează la foc continuu astfel încât totul să fie gata până pe 30 noiembrie, la deschidere. Însă, peisajul din hala Laminor nu va fi cel cu care suntem obișnuiți la sărbătorile de iarnă.

„Cei care vor un Crăciun exotic nu trebuie să plece în Dubai sau Miami, pot rămâne în Capitală.

În sectorul 3, în Hala Laminor, târgul de Crăciun e înconjurat de sute de palmieri”, a transmis Georgiana Grimm, reporterul Știrilor Kanal D.

O idee prea îndrăzneață pentru unii bucureșteni.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„- Ce? Sunt în Africa? Mă mulțumesc cu bradul”, este părerea unui trecător.

În afara acestui aspect, târgul va respecta tradiția. Nu va lipsi casa lui Moș Crăciun, renii, oameni de zăpadă, momentele artistice, patinoarul și cabanele unde meșteșugarii vor veni cu decorațiuni de iarnă.

Totuși, organizatorii promit că ieslea va fi una cum nu s-a mai pomenit.
„- Ieslea de afară, sceneta nașterii va fi una reală! Vom avea miei, magii vor veni și juca.
- Nu vor fi statuete?
- Nu vor fi statuete! Vor fi reale! Vom avea simulatoare de realitate virtuală, sanie cu simulator. Vor fi concerte. Asta e o mică porțiune”, a explicat Alin Panait, președintele Consiliului de Administrație.

Citește și: VIDEO- Crăciunițele, vedetele sezonului. Floarea simbol este darul perfect de sărbători

Un alt târg mult așteptat va fi cel organizat de Untold cu Primăria Sectorului 6 în Parcul Drumul Taberei. Și aici pregătirile sunt în toi. Bradul este gata împodobit, cabanele au fost montate, la fel și roata panoramică.
Nici târgul din Piața Constituției, organizat de Primăria Generală nu va fi mai prejos: cu brad de peste 30 de metri, 130 de căsuțe, locul special amenajat pentru ca Moș Crăciun să afle ce-și doresc toți copiii și tarabele cu preparate tradiționale.
Primul târg care se va deschide este cel din Drumul Taberei, pe 29 noiembrie. Celelalte încep de Sfântul Andrei.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI