O nouă dovadă legată de goana nocivă după popularitate pe rețelele de socializare vine din județul Vâlcea. Trei tineri au incendiat un bărbat, apoi au postat imaginile pe TikTok. Sunt scene cu un puternic impact emoțional!

Difuzăm un fragment scurt pentru a demonstra că astfel de clipuri nu trec prin vreun filtru și ajung ușor în mediul online. Bărbatul de 55 de ani a scăpat cu viață.

Cel mai tânăr dintre cei trei adolescenți are 15 ani. Cu toții sunt cercetați acum în libertate. Au declarat că totul ar fi pornit de la o glumă și au stins focul când au realizat ce se petrece. Sunt scene care nu trebuie copiate sub nicio formă!, a transmis Cristian Sabbagh.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Povestea lui Yannis, tânărul de 17 ani care a murit din cauza energizantelor. Mama adolescentului: "Vreau să nu mai treacă nimeni prin durerea mea"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si