Condițiile din vagoane par ireale pentru România, însă viteza cu care va circula pe anumite rute va fi cel mai probabil cea cu care ne am obișnuit deja.

Cel mai modern tren din România are șase vagoane cu o capacitate de trei sute cincizeci și unu de locuri și un interior confortabil.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: 9 mașini pe care un mecanic auto spune că nu le-ar cumpăra niciodată: ”Costul reparațiilor este mult mai mare”- wowbiz.ro

După ce va intra în circulație, trenul va lega Bucureștiul cu principalele orașe din țară. Ajuns de aproape un an în România trenul Alstom ar fi trebuit să circule încă din decembrie anul trecut, dar punerea în funcțiune s-a amânat inițial pentru vară, apoi pentru toamna acestui an.

"Trenul este în faze avansate de testare pentru obținerea autorizațiilor de circulație la nivel european și în România. Sperăm ca trenul să poată intra în circulație cu călători începând cu partea a doua a lunii noiembrie", spune Ștefan Roșeanu, președintele Autorității pentru Reformă Feroviară.

Cei care au avut șansa să îl și viziteze la interior sunt impresionați, mai ales că vagoanele și dotările sunt cu mult diferite față de cele cu care ne-am obișnuit în trenurile CFR.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si