Aceste imagini au fost surprinse în trenul care a plecat în această dimineață din gara Cluj-Napoca cu destinația Timișoara. Doar că, o călătorie normală s-a transformat în una cu suspans din cauza garniturii, care mai mult stătea pe loc decât circula.

Tren oprit de mai multe ori pe câmp. Pasagerii au fost mutați

Trenul a mers cu greu până în gara din Oradea, unde a fost schimbat cu o altă garnitură.

Problema nu ar fi fost însă o defecțiune tehnică, ci una umană. Potrivit celor aflați în tren, o pasageră ar fi apăsat din greșeală pe butonul de alarmă în locul celui de la toaletă.

Citește și: VIDEO- Tren de călători, în flăcări la Oradea: Aproximativ 20 de pasageri au reușit să iasă la timp din vagoane

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Cineva a tras semnalul de alarmă în baie, așa am văzut. O doamnă care a ieșit era puțin confuză, probabil a confundat butoanele”, a spus o călătoare.

Alt călător, aceeași ipoteză.

„Au zis că cineva a tras semnalul de alarmă, dar nu știm cine, care, cum. A fost cineva în toaletă și a zis că a tras semnalul de alarmă dar...”.

Potrivit unui comunicat transmis de CFR Călători, o defecțiune la calculatorul de bord ar fi cauzat întregul incident. După schimbarea garniturii, problema a fost rezolvată iar trenul și-a continuat mersul normal. Într-un final, acesta a ajuns în gara din Timișoara, la ora 12 și 20 de minute după, o întârziere de jumătate de oră.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si