Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Tren oprit de mai multe ori în câmp. O călătoare ar fi confundat butonul de alarmă cu cel de la toaletă

Ziua și problema pe căile ferate. Un tren plecat de la Cluj spre Timișoara a ajuns cu greu la destinație după ce, potrivit pasagerilor, o femeie ar fi confundat butonul de alarmă cu cel de la toaletă. Trenul s-a oprit de mai multe ori în câmp.

Redactia Stirile Kanal D,

Călătorie cu peripeții [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Aceste imagini au fost surprinse în trenul care a plecat în această dimineață din gara Cluj-Napoca cu destinația Timișoara. Doar că, o călătorie normală s-a transformat în una cu suspans din cauza garniturii, care mai mult stătea pe loc decât circula.

Tren oprit de mai multe ori pe câmp. Pasagerii au fost mutați

Trenul a mers cu greu până în gara din Oradea, unde a fost schimbat cu o altă garnitură.

Problema nu ar fi fost însă o defecțiune tehnică, ci una umană. Potrivit celor aflați în tren, o pasageră ar fi apăsat din greșeală pe butonul de alarmă în locul celui de la toaletă.

Citește și: VIDEO- Tren de călători, în flăcări la Oradea: Aproximativ 20 de pasageri au reușit să iasă la timp din vagoane

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Cineva a tras semnalul de alarmă în baie, așa am văzut. O doamnă care a ieșit era puțin confuză, probabil a confundat butoanele”, a spus o călătoare.

Alt călător, aceeași ipoteză.

„Au zis că cineva a tras semnalul de alarmă, dar nu știm cine, care, cum. A fost cineva în toaletă și a zis că a tras semnalul de alarmă dar...”.

Potrivit unui comunicat transmis de CFR Călători, o defecțiune la calculatorul de bord ar fi cauzat întregul incident. După schimbarea garniturii, problema a fost rezolvată iar trenul și-a continuat mersul normal. Într-un final, acesta a ajuns în gara din Timișoara, la ora 12 și 20 de minute după, o întârziere de jumătate de oră.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI