,,Trendul mâncărurilor uriașe și-a făcut loc printre preferințele românilor. Cei care își doresc porții mari pe care să le savureze singuri sau împreună cu prietenii, pot începe ziua cu un cappucino de un litru sau un croissant de jumătate de metru. Cum arată variantele uriașe, vedem acum'', a transmis Simona Pătruleasa.

Trendul mâncării XXL

Cappucino este o băutură iubită pentru aroma sa bogată și spuma de lapte, însă de multe ori se termină prea repede, așa că o cafenea s-a gândit cum să le facă iubitorilor de cafea o bucurie.

,,O să pregătim cel mai mare Cappucino din București'', a spus Daniel Voinea, Barista.

După ce cafeaua a fost bine măcinată se pregătesc, șase shoturi de expresso și urmează laptele.

,,E nevoie să fie stimulul într-un anumit, la un anumit nivel, asta se cheamă și sărutul laptelui, astfel încât crema să aibă consistența care trebuie'', a spus Daniel Voinea, Barista. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Clienții curioși să guste nu au întârziat să apară.

,,Dacă vrei să savurezi o băutură inedită și nu știi ce să alegi, acest capucino uriaș întrocească de 1400 de mililitri este alegerea perfectă. Eu am ales să fie cu sirop de vanilie, am adăugat și puțină scorțișoară și pe care îl voi servi alături de niște fursecuri, iar pentru el voi plăti 48 de lei'', a transmis Ellvira Costache, reporter Știrile Kanal D.

Trendul mâncării xxl vine cel mai probabil din sudul Statelor Unite, unde totul e mare și mai dulce. Cercetătorii de acolo au stabilit că astfel oamenii de azi mănâncă cu 25% mai multe calorii într-o zi decât acum 50 de ani.

Recomandarea este deci să nu ne apucăm singuri de cappuccino, ci să-l împărțim cu prietenii, la fel și următoarea gustare are 60 de centimetri lungime.

Putem să-l măsurăm, putem să-l și măsurăm da 60 de centimetri lungime are aproximativ 1, 8KG ca și greutate.

Citește și: VIDEO-Un cappuccino pentru cei mai pofticioși. Cum arată cea mai mare băutură și unde se poate găsi

,,Sincer este wow adică una e când îl vezi în poze, dar în realitate pare de două ori mai mare'', a spus o clientă.

El este recomandat să fie consumat alături de prieteni, de familie, pentru cincisprezece persoane 15, chiar 16 persoane în croissant, ca cel din imagine conține făină un lapte și ouă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si