Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Triplu atac al unui prădător sexual. Cele trei victime au fost agresate și tâlhărite

Trei femei au fost agresate sexual şi tâlhărite aseară în Capitală de către un bărbat în vârstă de 46 de ani. Individul a acționat de fiecare dată în același mod, și-ar fi surprins victimele în lift. Una dintre femei a reușit să scape, s-a luptat cot la cot cu atacatorul, iar în cele din urmă barbatul a fugit.

Redactia Stirile Kanal D,

Triplu atac al unui prădător sexual [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Primul apel la 112 a fost la ora 20 și 50 de minute. Atunci, o tânără în vârstă de 27 de ani anunța că în timp ce se afla în liftul blocului în care locuiește, un bărbat ar fi agresat-o sexual.

După nici 10 minute, telefonul dispeceratului de poliție a sunat din nou.

Agresorul sexual din lift, prins și reținut de polițiști

O altă femeie, în vârstă de 38 de ani sesiza autoritățile cum că bărbatul o atacase în același mod, în liftul unui bloc situat pe o stradă din apropiere. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere vorbesc de la sine.

Citește și: Crimă oribilă la Alțâna: Un cioban a fost ucis după ce a primit o bâtă în cap și a fost înjunghiat cu cu un briceag în gât

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Au așteptat liftul împreună, iar odată ajuns, bărbatul a urmat-o pe biata femeie. După ce ușile s-au închis, au urmat clipe de groază.

Individul a început atacul, moment în care femeia s-a speriat și a început să țipe. Atacatorul i-a pus mâna la gură și a urmat o adevărată luptă. Ușile ascensorului s-au deschis, iar femeia l-a împins afară pe bărbatul care a reușit să fugă.

După aproximativ 2 ore și jumătate, individul și-a căutat o altă victimă. A găsit-o tot în Sectorul 6. În jurul orei 23 și 30 de minute, polițiștii erau alertați din nou.

De acestă dată, o femeie de 33 de ani era ținta.

La un moment dat, femeia a reușit să iasă din lift, a alertat autoritățile, iar agresorul a fost prins la scurt timp după ultimul atac.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat autorităților cu propunere de arestare preventivă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI