"Lucrările unor muncitori, pe o stradă din Galați, au stârnit revoltă după ce trotuarul a fost asfaltat cu tot cu copaci. După ce au primit zeci de sesizări, cei de la primărie au demarat o anchetă internă și au explicat că echipa de muncitori ar fi dat dovadă de exces de zel", a transmis Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

"Dorel" a asfaltat copacii

Așa arată strada Bravilor din municipiul Galați după ce o echipă de muncitori a asfaltat trotuarul. Copacii de la alee s-au ales și ei cu un strat de asfalt la rădăcină.

Au cerut de pe aici să li se facă trotuarul că veneam prin gropile alea, iar oamenii mai în vârstă trebuiau să meargă prin mijlocul șoselei!, a spus un localnic.

Cum să pui la rădăcină! Lași un petec de iarbă, de pământ!, a spus un localnic.

Citește și: VIDEO- Luna martie a adus tornade și troiene de zăpadă în Europa. Vremea a făcut ravagii

Lucrarea a stârnit atât amuzamentul, cât și revolta gălățenilor.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Treabă făcută de mântuială, ce să zic mai mult?! Nu-i normal!, a spus un localnic.

Au fost îngropați în asfalt. Acolo se face o casetă ca să vină apa. Acum copacii de vor usca. Cică așa le-au spus șefii. Să asfalteze tot? Să asfalteze tot! Le-am zis că nu se poate așa ceva!, a spus un localnic.

Oamenii s-au plâns la primărie, iar de dimineață au fost luate măsuri.

Muncitorii au revenit și s-au apucat să tăie

"Trăim în România. Treabă românească! Nu trăim în altă țară!", a spus un localnic.

"Este vorba despre greșeala unei echipe care a dat dovadă de exces de zel asfaltând integral acea porțiune de trotuar. S-a dispus remedierea în regim de urgență", a declarat primăria Galați.

La nivelul primăriei a fost deschisă o anchetă internă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si