„Fetița mea... diagnostice greșite...”

Mihaela avea doar 21 de ani și a murit fulgerător la două săptămâni după ce medicii ar fi diagnosticat-o greșit- nu o dată, ci de două ori, acuză famila. Durerile de spate nu erau însă de la lombosciatică, așa cum ar fi crezut neurochirurgul care ar fi consultat-o superficial, ci de la un abces perianal.

La câteva zile după ce a fost trimisă acasă cu tratament pentru altă boală, fata a aflat de una singură de ce se suferă și le-a mărturist asistentelor, în ultimul ceas:

Carmen Anghele, mama studentei: „Fetița mea... diagnostice greșite...”

Citeste si: VIDEO- Benone Sinulescu, înmormântat cu onoruri militare

Procurorii au cerut o nouă autopsie 

Acum, mama Mihaelei spune că autopsia a fost făcută pe repede înainte și că pe fiica ei ar fi ucis-o nu doar icompetența cadrelor medicale, ci și infecțiile nosocomiale. Convinsă că fiica ei a murit cu zile, femeia a depus plângere la poliție. La 7 zile de la înmormântare, procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galați au decis să ceară o nouă autopsie așa că au deshumat trupul neînsuflețit al Mihaelei.

Carmen Anghele, mama studentei: „M-am gândit că o să se supere fetița mea, dar poate pentru dreptate, mă iartă.”  

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: 30 de ani de la moartea lui Freddie Mercury. Cui i-a lasat averea vocalistul trupei Queen

Într-un alt caz, aceiași anchetatori au dispus dezgroparea unui alt bărbat, care ar fi murit în condiții similare, din pricina unei presupuse neglijențe a cadrelor medicale:

Marcel Codiță, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Galați: „S-a dispus deshumarea acestora pentru a se stabili cauza exactă a morții.”

Citeste si: Petrică Mîțu Stoian a câștigat post-mortem procesul în care era acuzat de furt intelectual! Judecătorii au decis: nu și-a însușit nici o piesă! EXCLUSIV

Rezultatul îl vom afla în perioada imediat următoare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si