"Primăvara își intră cu fiecare zi în drepturi, iar garderoba noastră începe să se schimbe pentru noul sezon. Apare însă o problemă: ce luăm pe deasupra ca să nu ne fie nici prea cald, nici prea frig? La această întrebare ne răspunde colega mea Gabriela Ghizel, la rubrica Tu Dai Moda!", a transmis Cristina Dorobanțu.

Ce geci purtăm primăvara?

Trenciul nu a ieșit niciodată din modă, dar s-a tot reinventat.

În colecțiile actuale s-a mers mult pe trenciurile din piele în culori tari sau negre. Iar efectul Matrix e foarte la modă, dar ți se potrivește mai degrabă la o înălțime de peste 1.70.

Materialul acestor sacouri se cheamă tweed sau boucle și e o textură destul de pretențioasă. Nu arată tocmai bine cu alte texturi la fel de grele, cum ar fi de exemplu.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Colecția iernii viitoare, prezentată la peste 1.800 de mtri altitudine. Cum a fost organizată defilarea?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si