„E vineri așa că avem rubrica <<Tu Dai Moda>>. Colega mea, Gabriela Ghizel, ne vorbește astăzi despre ținutele din perioada sarcinii. Ce provocări întâmpină gravidele din punct de vedere vestimentar, vedem acum”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Ce haine purtăm în timpul sarcinii

Gabriela Ghizel: Perioada în care suntem însărcinate vine cu multe bucurii, dar și cu provocări, iar principala dintre ele sună cam așa: Ce pantaloni voi purta de acum? Este primul punct despre care vom vorbi cu Andreea Chirilă.

Și cum facem? Cumpărăm pantaloni noi musai sau ne putem descurca și cu ce avem în garderobă?

Andreea Chirilă: Să știi că în primul trimestru putem să rămânem cu garderoba actuală și dacă este nevoie putem apela la acele extendere pentru pantaloni și să ne ajutăm de ele ca să putem să-i încheiem în continuare. Însă, ulterior, într-adevăr suntem nevoite să cumpărăm pantaloni noi sau jeanși noi și niște modele care ne ajută foarte tare sunt, cel puțin în cazul pantalonilor, sunt cei care oferă mai mult spațiu și ca să avem acest mai mult spațiu pe zona abdomenului, ei bine ne ajută pliurile. Deși înainte eu nu prea purtam pliuri, pentru că dau senzația de un volum mai mare pe zona abdomenului, ei bine, în perioada aceasta sunt de dorit și un alt aspect care ne ajută în perioada sarcinii este elasticul în talie. Avem aici două modele de pantaloni, un model Cargo și acestea care sunt crop. Elasticul într-adevăr este o soluție foarte bună pentru perioada sarcinii sau uite așa, cum am, eu această fustă cu șiret.

Citește și: Cele mai interesante evenimente de Dragobete 2024 în București

Gabriela Ghizel: Și mai importante sunt materialele, ne spune Andreea. Când burtica crește nu te vei mai simți bine în texturi rigide cum e denimul. Alege pantaloni fluizi care se întind și nu strâng zona abdomenului. Dar blugii aceia cu extensie elastică... cumpărăm sau nu?

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Andreea Chirilă: Singura problemă cu acești blugi cu extensia din textil este faptul că trebuie să acoperim extensia respectivă în ținută. De cele mai multe ori nu arată bine. Putem jongla cu ea poate în niște ținute din astea un pic mai cool, dar e destul de greu să obținem efectul dorit așa că trebuie să acoperim extensia. Și ca să acoperim extensia fie venim cu un pulover sau o bluză suficient de lungă care să acopere să vină peste acea talie joasă a blugului sau ne putem folosi de două piese în ținutele noastre pentru a acoperi extensia.

Gabriela Ghizel: Cam asta despre pantaloni. Dacă ai însă un stil mai feminin vei trece de cele nouă luni mult mai ușor, pentru că rochiile devin prietenele tale cele mai bune.

Andreea Chirilă: Purtam rochii într-adevăr și înainte, dar acum au devenit favoritele mele, cu siguranță. O rochie cu care eu mă simt foarte confortabil, dar aici aș spune că depinde de femeie, dacă vrea să-și afișeze burtica sau nu prea tare. Rochia care pur și simplu vine fit, care este pe corp, mulată. Aceasta a fost preferata mea pentru că este elastică, nu strânge nicăieri.

Gabriela Ghizel: Uite și alte croieli de rochie care te ajută în sarcină. Cea care are elasticul fix sub bust, rochia petrecută care de cele mai multe ori are un cordon și o poți strânge exact atât cât vrei și rochia tunică, modelul care va și ascunde burtica cel mai bine.

În final am rugat-o pe Andreea să ne facă și un top trei al hainelor pe care le-a dat uitării în sarcină.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Andreea Chirilă: Ei bine, primul lucru care îmi vine minte ar fi hainele din materiale rigide. În primul rând, nu le mai suport și în al doilea rând, silueta pur și simplu arată mai voluminoasă chiar dacă luăm mărime corespunzătoare care să ne vină în perioada sarcinii. Un al doilea lucru ar fi dressurile. Chiar din primul trimestru de sarcină eu una pur și simplu nu le-am mai purtat, dressurile normale, nu cele pentru sarcină, nu le-am mai suportat încă din primul trimestru și ce să zic, tocurile. Pentru mine, într-adevăr, au început să fie super inconfortabile, deși înainte purtam le purtăm foarte des.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si