„Fie că ne plac sau nu, colanții fac parte din garderoba femeilor de sezoane bune încoace. Cui i se potrivesc? Îi putem purta dacă avem forme mai voluptoase? La toate aceste întrebări ne răspunde astăzi colega mea, Gabriela Ghizel. Începe rubrica <<Tu Dai Moda>>”.

„Tu Dai Moda”. Cum purtăm colanții?

Gabriela Ghizel: Când vine vorba despre colanți, părerile sunt împărțite.

Dacă unii stiliști i-ar arunca, alții îi integrează cu succes în ținute. Unde este adevărul și cine îi poate purta, vom afla astăzi în showroom-ul Laurei Lazăr.

Andreea: Cred că în principiu putem purta orice, atâta timp cât suntem foarte sinceri cu noi și putem adapta orice piesă, inclusiv colanții propriei siluete prin mici trucuri despre care urmează să vorbim.

Gabriela Ghizel: Dacă nu avem tocmai formele perfecte, cum îi purtăm astfel încât să arate bine?

Citește și: VIDEO- Rubrica "Tu dai moda!", cu Gabriela Ghizel: Accesoriile care ne scot din anonimat

Andreea: Am ales în primul rând două materiale diferite. Clasicul licra și un material ceva mai plin, care este perfect pentru persoanele cu forme mai pline, cu o siluetă rubensiană, pentru că acest material mai plin, care are și un print,  va atrage atenția asupra calităților și va distrage atenția asupra micilor imperfecțiuni, care, de altfel, ne caracterizează pe toți.

De exemplu, eu aș alege să-i purtăm, am pregătit aici un sacou un pic mai lung, oversized, care va acoperi linia bazinului și care ne va crea o siluetă alungită.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Gabriela Ghizel: Acesta e cel mai important truc dacă vrei să porți colanți când silueta are câteva kilograme în plus. Bluze lungi care acoperă linia talie. Purtate cu colanți vor crea impresia unei glezne subțiri și a unor picioare lungi.

Dacă în schimb vorbim de acești colanți care sunt dintr-un material mult mai subțire și nu au niciun imprimeu sunt simpli, cum facem cu ei?

Andreea: Pentru ei, avem nevoie de o siluetă atletică pentru că ei dezvăluie absolut tot. Așa că eu îi recomand într-adevăr pentru cineva care are foarte, foarte multă activitate fizică și care are foarte mare încredere în propriul corp și putem să-i purtăm, de exemplu, cu un astfel de tricou.

Gabriela Ghizel: Cu cât materialul colanților e mai subțire, iar culoarea e mai aprinsă, cu atât se vor mula mai tare pe imperfecțiuni. Colanții cu imprimeu, în schimb, sunt o alegere bună dacă vrei să ascunzi niște șolduri prea mari.

Am ajuns și la clasica pereche de colanți negri, pe care toată lumea cred că-i are acasă. Spune-mi despre ei, ce facem cu ei?

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Andreea: În primul rând, recomand să nu îi purtăm la birou. Mai degrabă purtăm o fustă scurtă cu o pereche de dressuri decât să mergem în colanți la birou. E un pic cam îndrăzneț și s-ar putea să fim aspru criticați pentru această opțiune vestimentară.

Gabriela Ghizel: În final, Andreea ne-a mai dat un sfat prețios. Colanții nu sunt pantaloni, ci mai degrabă niște dressuri. Nu îi purta cu cămăși sau bluze scurte pentru că vor atrage foarte mult atenția. Mai degrabă alege-i în ținute casual sau pentru un disco party.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si