„Orice femeie își dorește să strălucească la propriu în noaptea dintre ani. Se mai poartă paietele? Luăm sandale sau pantofi la rochia lungă? La toate aceste întrebări ne răspund colega mea, Gabriela Ghizel și invitatul ei”, a transmis Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

„Tu Dai Moda”- Se mai poartă paietele de Revelion?

Cu o rochie neagră nu dăm greș niciodată. Mai ales dacă are și un strop de strălucire. Țintele au revenit în trend, însă, atenție mare la accesorizare.

Poți purta cel mult un inel masiv în aceeași nuanță ca aplicațiile rochiei.
Rochia petrecută e sfântă în garderoba doamnelor voluptoase. Liniile oblice distrag atenția de la burtică și o concentrează pe bust. Și nu, paietele nu măresc dacă sunt puse pe croiul potrivit.

Citește și: VIDEO- Siguranța patrupedelor de Revelion. Sfaturile specialiștilor

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ca ultim sfat, alege o pereche de sandale la rochia lungă, cum am făcut și noi. Va da un aer mult mai elegant întregii apariții. Noi ne revedem în Noul An. La mulți ani!

Materialul complet îl puteți urmări mai jos.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si