„Odată cu venirea primăverii, garderoba noastră se umple de flori și culoare, în ton cu vremea însorită de afară. Ați ghicit, despre flori vorbim astăzi la rubrica Tu Dai Moda. Cum purtăm imprimeurile din natură, vedem acum”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Cum purtăm imprimeul floral?

Gabi Ghizel: Ana, suntem de 1 martie, Mărțișorul și ziua în care natura se trezește la viață.

Va veni primăvara și începem să ne gândim la imprimeul floral. Spune-mi, cam câte tipologii de imprimeu floral există?

Ana: Avem foarte multe variante de printuri cu flori care se regăsesc pe mai multe articole vestimentare. De exemplu, avem opțiunea de flori clasice care se regăsesc pe acest model de pantalon elegant de zi care se poate încadra în foarte multe opțiuni deținute.

Citește și: VIDEO- Cum arată mărțișoarele pentru bărbați? Idei de cadouri inedite

Gabi Ghizel: Când avem astfel de imprimeuri e important să vedem din câte culori e format. În cazul acestor pantaloni sunt patru: negru, alb, roz și verde, în diferite tonuri.

Pentru că există această controversă, printul floral mărește sau, dimpotrivă, ascunde defectele?

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Ana: Este foarte important atunci când alegem un print să ne concentrăm pe a pune printul în zona unde vrem să atragem ochii privitorului și atunci dacă simțim că în această rochie nu ne simțim confortabil, deși putem să-i marcăm talia foarte frumos și lungimea ne avantajoasă putem să optăm pentru un sacou cum este și acesta, cu un print absolut spectaculos, un model clasic, foarte elegant și să merge și să-l accesorizăm cu o rochie neagră simplă, de exemplu.

Gabi Ghizel: Și subțiem practic tot ce avem pe partea asta, în mijloc, poate avem burtică, poate avem un bust prea mare.

Ana: Exact, în funcție de tipologia sacoului, putem să optăm chiar și pentru o centură care cu care să închidem sacoul în zona taliei și atunci ne vom forma o siluetă de sirenă foarte frumoasă.

Gabi Ghizel: Un sacou înflorat peste o ținută neagră e mixul perfect dacă vrei să pari mai slabă. Trucul se numește „coloana de culoare” și creează senzația că trupul e mai subțire.

Ana, dacă totuși ar fi să alegi un singur print floral pentru primăvara asta, care ar fi acela?

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Ana: E o întrebare destul de grea, dar îmi plac foarte mult printurile cu elemente de natură. De exemplu, și acest print cu frunze mai exotic arată foarte bine și deși să zicem că este un kimono de varăm și pe un sezon mai rece poate să arate foarte interesant cu texturi de piele, de exemplu, dacă este într-o combinație mai creativă.

Gabi Ghizel: În final, să știți că printul floral nu e numai pentru timpul zilei. Iată câteva modele de rochii cu flori care pot fi purtate și la evenimentele de seară.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si