Disneyland-ul le-a rezervat o mulțime de surprize celor din familia Ionescu. Tudor, soția lui Ana Maria și fetița lor, Ilinca, au explorat timp de câteva zile toate atracțiile parcului de distracții din Paris.

Clipe de neuitat la Disneyland pentru Tudor Ionescu și familia lui

Personajele magice precum Mickey Mouse, Pluto sau Pinocchio au fascinat-o pe micuța Ilinca, care aproape că nu s-a mai dezlipit de ele.

De altfel, fetiței i-a plăcut foarte mult și în magazine, unde a putut alege dintre miile de jucării și de ținute purtate de personajele de basm.

Întreaga familie s-a bucurat să încerce nenumărate distracții ale parcului. S-au plimbat cu mașinuțele și au luat o porție zdravănă de adrenalină într-unul dintre montagne russeuri.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Lena Miclăuș și Septimiu Marișca, vacanță de vis în orașul iubirii

Vremea a ținut cu Tudor și familia lui, astfel că cei trei s-au bucurat în fiecare zi de cer senin și temperaturi plăcute.

Entuziasmul celor trei se poate citi ușor pe chipurile lor în fotografiile pe care solistul Fly Project le-a publicat în mediul online. Deși este o perioadă aglomerată pentru formația sa, încărcată cu evenimente și concerte, Tudor este un familist convins și reușește mereu să își facă timp pentru fetele lui.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si