Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Tudor Ionescu, solistul trupei Fly Project, a petrecut clipe minunate cu familia, la Disneyland

Solistul trupei Fly Project a petrecut câteva zile la Paris, într-o lume de basm, Disneyland. Aventura pe tărâmurile de poveste a fost cadoul său pentru fetița lui Ilinca, cea care a împlinit șase ani la începutul lunii august.

Redactia Stirile Kanal D,

Tudor Ionesu cu familia, la Disneyland [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Disneyland-ul le-a rezervat o mulțime de surprize celor din familia Ionescu. Tudor, soția lui Ana Maria și fetița lor, Ilinca, au explorat timp de câteva zile toate atracțiile parcului de distracții din Paris.

Clipe de neuitat la Disneyland pentru Tudor Ionescu și familia lui

Personajele magice precum Mickey Mouse, Pluto sau Pinocchio au fascinat-o pe micuța Ilinca, care aproape că nu s-a mai dezlipit de ele. De altfel, fetiței i-a plăcut foarte mult și în magazine, unde a putut alege dintre miile de jucării și de ținute purtate de personajele de basm.

Întreaga familie s-a bucurat să încerce nenumărate distracții ale parcului. S-au plimbat cu mașinuțele și au luat o porție zdravănă de adrenalină într-unul dintre montagne russeuri.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Citește și: VIDEO- Lena Miclăuș și Septimiu Marișca, vacanță de vis în orașul iubirii

Vremea a ținut cu Tudor și familia lui, astfel că cei trei s-au bucurat în fiecare zi de cer senin și temperaturi plăcute. Entuziasmul celor trei se poate citi ușor pe chipurile lor în fotografiile pe care solistul Fly Project le-a publicat în mediul online. Deși este o perioadă aglomerată pentru formația sa, încărcată cu evenimente și concerte, Tudor este un familist convins și reușește mereu să își facă timp pentru fetele lui.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI