Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Jaful a durat mai puțin de un minut- iar scenele au fost surprinse de camerele de supraveghere. În imagini se observă cum bărbatul- care poartă o geacă neagră- fes de culoare închisă și mască de protecție- intră liniștit în sucursala băncii situată într-o zonă aglomerată, pe bulevardul Ștefan cel Mare- se apropie de una dintre casierițe și-i pune în mână un bilet cu un mesaj amenințător:
„Ai 10 secunde să scoți toți banii din sertar… dacă te conformezi ajungi acasă cu bine. Dacă faci un pas greșit te tai”, scria în bilet.

Tupeu de hoț- a furat 10.000 de lei de lângă sediul Poliției Române

Terifiată de spaimă- femeia a scos din sertar toți banii pe care îi avea: 10 mii de lei.
Tâlharul îndeasă toți banii într-o geantă și se face nezvăzut. A plecat pe jos de la locul jafului, către calea victoriei.

Abia apoi angajata apasă butonul de panică- să dea alerta.
„Am văzut poliția și atât! Nu s-a auzit nimic? S-a auzit alarma și atât. Nu am auzit codul la alarmă. Am zis că a întârziat o colegă, se greșește, atât. Mi-am dat seama după ce i-am văzut pe domnii de poliție că aveau stație”, povestește un martor.

Poliția, umită de hoțul cu tupeu fantastic care a furat din bancă

Uluitor e și curajul individului- care a dat atacul ziua- la o sucursală aflată pe un bulevard intens circulat- dar mai ales- aflată la circa o sută de metri de sediul Inspectoratului Român de Poliție.
„Și va fi mai rău, sărăcia duce la disperare!”, spun bucureștenii.
Polițiștii de la Investigații Criminale și procurorii Parchetului General încearcă acum să îl identifice pe individ pe baza imaginilor de pe camere.
Poliția a precizat că nimeni nu a fost rănit și că, la momentul jafului, în bancă nu se afla niciun client.
Dacă ce va fi prins, bărbatul va ajunge în spatele gratiilor, iar acolo ar putea rămâne până la 7 ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si