Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Turcia preia comanda grupului MCM Black Sea

Forțele navale ale Turciei au preluat comanda comitetului pentru combaterea minelor marine din Marea Neagră pentru următoarele șase luni.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Forțele navale ale Turciei au preluat comanda comitetului pentru combaterea minelor marine din Marea Neagră pentru următoarele șase luni. Momentul a fost marcat printr-o ceremonie organizată la Istanbul, locul în care a fost înființat și grupul operativ, în luna ianuarie a acestui an. Din comitet fac parte România, Turcia și Bulgaria. Acesta are drept scop eliminarea pericolului minelor marine din Marea Neagră în contextul războiului de la graniță.

Citeste si: Ultima dorință a lui Valentin, tânărul care a murit înecat la Costinești! „Dacă e să pățesc ceva...”. Cum și-a prevestit moartea buzoianul de doar 20 de ani- kanald.ro

Citeste si: Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți pentru a doua oară! Prima imagine cu bebelușul. Cei doi au ales un nume biblic, cu totul special- wowbiz.ro

Prima întâlnire operativă a grupului a avut loc săptămâna aceasta la Istanbul. La ceremonie au participat comandanții forțelor navale ale celor trei țări aliate, România, Turcia și Bulgaria.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI