Strigatul salvamontistilor i-a readus speranta barbatului de 37 de ani, care s-a aventurat singur pe munte. Tanarul s-a ratacit intre Valea Spumoasa si Valea Mortului, din masivul Bucegi. El nu a reusit sa le explice salvamontistilor care este zona in care se afla. Salvarea lui au fost, de aceasta data, coordonatele GPS.

Citeste si: VIDEO| Doi turiști din Cehia s-au rătăcit pe traseul Bran-Vârful Omu

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Sambata seara tanarul si-a dat seama ca s-a ratacit. Dupa lasarea intunericului, salvamontistii nu puteau pleca in misiune, asa ca au asteptat rasaritul soarelui pentru a-l cauta pe tanar. Turistul a ramas noaptea in padure la peste 1300 de metri altitudine. Temperatura scazuse pana la 6 grade Celsius, iar de teama sa nu fie atacat de salbaticiuni, nu a putut dormi.

Citeste si: Operatiune dificila pentru salvamontisti! Au cautat toata seara un turist strain ratacit in munti!

Turistul ramase blocat intr-o zona cu vai abrupte si teren accidentat. Asa ca a ramas pe loc pana cand salvatorii montani au ajuns la el.

Mai bine de opt ore a durat operatiunea de recuperare a tanarului ratacit. Salvamontistii ii sfatuiesc pe iubitorii de drumetii sa nu mai plece singuri pe munte si sa nu se abata de la traseele marcate.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si