Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Turiști răsfățați în minivacanță. Ce bunătăți au pregătit hotelierii

Minivacanța de 1 decembrie este așteptată de toată lumea, motiv pentru care, la munte, turiștii au început să se înghesuie. Iată ce bunătăți au pregătit hotelierii pentru aceștia, cu ocazia Zilei Naționale.

Maria Stiuca,

Turiști răsfățați în minivacanță [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Mergem acum la munte, în apropiere de Brașov și vedem ce bunătăți pregătesc hotelierii pentru miile de turiști aflați în minivacanța de 1 decembrie. Colegul meu, Adrian Jătăreanu, ne îmbie cu câteva platouri românești. Bună dimineața, Adi”, a transmis Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Bunătăți pregătite pentru turiști de 1 decembrie

Adrian Jătăreanu: Bun găsit tuturor! La mulți ani, România și la mulți ani tuturor românilor! Sunt astăzi cu drapelul României în mână pentru că este o zi specială pentru toți românii și știm foarte bine că în această minivacanță au venit foarte mulți turiști la munte care vor să aibă parte de o minivacanță pe cinste. Noi am dat o fugă până la Cheile Grădiștei și îl avem alături de noi pe Alin Gerbacea.

Alin Gerbacea: Bună dimineața și la mulți ani ție și tuturor românilor!

Adrian Jătăreanu: Alin, știu că este o perioadă încărcată pentru voi și ați pregătit pentru turiști o grămadă de bunătăți. Vreau să ne spui puțin, ce ați pregătit aici?

Alin Gerbacea: Așa este. De Ziua Națională, pe mesele noastre vor fi nelipsite gustări tradiționale care sunt compuse din slăninuță, mușchiuleț de porc, tobă, caltaboși, dar și o varietate de brânzeturi.

O parte dintre ele sunt produse locale. Vedeta sărbătorilor este nelipsitul ciolan, care poate fi însoțit de varză călită sau, după preferințe, de fasole.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Adrian Jătăreanu: Ce mai avem aici? Cu ce-i mai întâmpinați pe turiști?

Alin Gerbacea: În continuare avem, la fel, nelipsiții mititei, însoțiți de cartofii prăjiți sau o porție de cârnăciori cu piure, astfel încât să fim pe preferințele tuturor clienților noștri.

Citește și: VIDEO- O zi din viața unui medic la urgențe. Cu ce se confruntă zilnic salvatorii vieților omenești

Adrian Jătăreanu: Vreau să te întreb și despre activitățile pe care le pregătiți aici pentru turiști. Cu ce-i întâmpinăm?

Alin Gerbacea: Vrem să provocăm pofta de mâncare și atunci avem o multitudine de activități. Începem cu Alpin Coasterul, o nouă atracție. Este un bob de vară, lung de un kilometru, care, cu siguranță va stârni multe senzații. Avem partea de tubing, de tiroliană, dar și multe activități înăuntru printre care centru spa, biliard, tenis de masă, astfel încât toți clienții noștri vor găsi o activitate.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Adrian Jătăreanu: Spor la treabă, Alin! Îți mulțumim foarte mult și la mulți ani încă o dată. Noi o să rămânem aici să vedem cum se distrează turiștii și vă spun că în Brașov, dar și în stațiunea de pe Valea Prahovei sunt zeci de mii de turiști care au venit să petreacă minivacanța de 1 decembrie și cu siguranță vor avea ce face peste tot. Atât momentan de aici și la mulți ani încă o dată, români, la mulți ani, România!

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI