„Bucătăria românească atrage, de la an la an, din ce în ce mai mulți turiști. Nerăbdători să guste preparatele autohtone, vizitatorii străini vin uneori în țara noastră special pentru bucatele românești. Așa a ajuns să ia naștere un fenomen ce se dezvoltă  constant, turismul culinar. Una dintre cele mai căutate zone pentru un astfel de turism este regiunea Buzăului, unde târgurile de profil atrag ca un magnet pofticioșii”, a spus Cristina Dorobanțu.

Citește și: Preparatele românești, apreciate de o lume întreagă! Mâncărurile autohtone care au intrat în cea mai importantă enciclopedie gastronomică

Un tânăr din Bangladesh a rămas impresionat de mâncarea tradițională românească

Un tânăr din Bangladesh a venit în România și a fost impresionat de bucatele românești. Preferatele lui sunt preparatele de pește din Bucovina.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Felurile de mâncare sunt preparate de către producatori locali care știu cum să pună în evidență gustul unic al preparatelor.

Citește și: VIDEO Studenții s-au întrecut în preparate tradiționale! Ce au preparat aceștia?

Un turist din Polonia a fost fascinat de un asemenea târg, deoarece în țara sa nu se organizează.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si