Cei care nu au ajuns la doctor- sunt pe pârtii- unde continuă distracția. Chiar dacă vremea nu ține cu împătimiții sporturilor de iarnă, iar temperaturile ne duc mai mult cu gândul la primăvară, pe domeniile de la Păltiniș, turiștii profită de stratul de zăpadă artificială pentru a se relaxa dupa mesele îmbelșugate de Crăciun.

Pârtiile din Păltiniș- pregătite pentru turiști

Turiștii au dat fuga la munte, pentru a se relaxa după sărbători. Aerul curat, peisajele spectaculoase, dar și zăpada de pe pârtii, au atras vizitatorii dornici de mișcare. Iubitorii sporturilor de iarnă au profitat de timpul liber pentru a se da cu placa sau schiurile.

Chiar dacă nu a nins, tunurile au funcționat la foc continuu pe pârtiile din Păltiniș, în zilele în care temperaturile au fost negative. Așa că, stratul de zăpadă este numai bun pentru o tură cu schiurile sau placa. 

Iubitorii de sporturi de iarnă așteaptă zăpada

Iubitorii sporturilor de iarnă speră că în perioada următoare, temperaturile vor mai scădea și va ninge: „Ne-am luat abonament de sezon și urmează și alte zile. Un pic de mișcare după sărbători. E foarte bine pentru că ne ajută să ne punem gândurile în ordine”. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Administratorii domeniului promit turiștilor că, în ciuda temperaturilor, fac tot posibilul pentru ca stratul de zăpadă să rămână pe pârtii.

„Profităm de fiecare minut cu temperatură scăzută, chiar în noaptea aceasta se anunță temperaturi scăzute și vom porni 17 tunuri pentru a da un refresh la pârtii, cu un strat nou de zăpadă. Avem cinci pârtii funcționale, pe care le vom avea până după Anul Nou”, explică  Dan Gherman, directorul complexului de pârtii.

Așa că turiștii sunt așteptati pe pârtii și în noaptea dintre ani: „De revelion se va putea schia de la ora 22 până în zorii zilei, cu o cartelă specială de Revelion. Cine dorește în noul an ușor, să treacă ușor ca pe schiuri, îi așteptăm la schi la Păltiniș să se bucure de sporturile de iarnă, împreună cu două petreceri, una la baza pârtiei, iar una în vârful pârtiei cu două genuri de muzică diferite”.
În funcție de perioada aleasă, un ski pass pentru o zi pe pârtiile de la Păltiniș costă între 95 și 140 de lei, pentru un adult.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si