"Litoralul românesc nu se rezumă doar la Mamaia, Eforie și Costinești. Tuzla e o destinație mai puțin cunoscută, dar care atrage vizitatori chiar și la final de sezonul rece. Localitatea are o plajă sălbătică de senzație, dar comuna n-a devenit până acum stațiune turistică în mod oficial", a transmis Cristian Sabbagh.

Tuzla, destinația secretă din 2024

Ascunsă după o stâncă înaltă, plaja sălbatică din Tuzla atrage turiști în orice anotimp.

În ciuda drumului anevoios este căutată pentru nisipul fin și culoarea turcoaz a mării.

"Interesant, n-am mai fost până acum, dar am auzit despre ea și am mai văzut vara poze de alți oameni. Sper să rămână așa, îmi place să vin în extrasezon pentru ca e liniște", a spus un turist.

Înainte sa fie descoperită de turiști, plaja era frecventată doar de pescari. Acum, modernizarea apărută peste noapte îi supără pe unii.

Deși are potențial și nu duce lipsă de unități de cazare, comuna Tuzla nu poate fi desemnată stațiune turistică. Un proiect în acest sens a fost respins.

"Ar putea deveni o stațiune turistică, dar vă dați seama că noi suntem cu veniturile mai slăbuț, nu suntem cum e Eforie Nord, stațiunea Costinești e de pe timpul comuniștilor, toate stațiunile de fapt sunt de pe timpul comuniștilor", a declarat Reșit Taner, primar Tuzla.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

În 5 zile ale unui târg online de turism s-au rezervat deja vacanțe de 2 milioane de euro. E un plus de 20 la sută față de anul trecut.

Eforie Nord, Mamaia, Neptun și Olimp sunt cele mai căutate stațiuni.

Citește și: Lista tragediilor continuă în Constanța! Un bărbat amenință că se aruncă de la etaj. Autoritățile sunt în alertă

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si