Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Tzancă Uraganu, scandal în trafic. Manelistul a fost testat pentru consumul de substanțe interzise

Tzancă Uraganu a fost oprit în trafic de către polițiști, artistul fiind testat pentru consumul de substanțe interzise. Manelistul a filmat totul.

Diana Bostan,

Tzancă Uraganu


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:
@tzzzancauraganu

BINEINTELES CA FOST O GLUMA FAPTUL CA AM ZIS CA NU M-AM DROGAT DE DOUA ORE! 🖐️🖐️

♬ sunet original- tzzzanca uraganu 🏆

Manelistul este foarte apropiat de fanii săi, ținându-i la curent cu tot ce este nou în viața lui. De această dată, Tzancă a fost testat pentru consumul de droguri și a postat rezultatul.

Tzancă Uraganu a fost oprit în trafic

Manelistul a făcut glume pe seama situației în care se află. El a fost oprit în trafic de polițiști, chiar în timp ce trebuia să ajungă la o cântare.

Citește și: „Când Dumnezeu e cu tine”. Tzancă Uraganu a fost la un pas de tragedie! Ce i s-a întâmplat i-ar fi putut fi fatal

Tzancă a fost testat pentru consumul de substanțe interzise, însă rezultatul a fost negativ, iar manelistul a filmat totul.

Ce a spus manelistul despre această situație

„Stați să vedem dacă ies drogurile de două ore de când nu m-am drogat. Adică nu sunt două ore, a trecut! Filmează aici ca să nu mă mai oprească 500 de polițiști, pentru că eu trebuie să ajung la concert, la eveniment și durează o oră, două treaba asta și nu e normal.

Deci să vedem dacă este sau nu! Bineînțeles că a fost o glumă faptul că am zis ca nu m-am drogat de două ore! E negativ, deci vă rog frumos!”,  a spus artistul.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: Roxana Dobre își sărbătorește ziua de naștere. Ce cadou i-a cumpărat Florin Salam: „Îți mulțumesc, iubirea mea”

Manelistul se consideră o persoană credincioasă și a povestit cum săptămâna trecută, o întârziere de 30 de minute la un eveniment, i-a salvat viața.

Citește și: Anamaria Prodan, apariție neobișnuită la un eveniment monden. Impresara a venit cu dricul

„Am întârziat la o nuntă jumătate de oră acum 2 zile... cu 20 de minute înainte să ajung a căzut un candelabru chiar în zona unde trebuia să fiu pe scenă! Dar când Dumnezeu e cu tine…”, a spus Tzancă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI