Ies la iveală detalii șocante în cazul tinerei înjunghiate de patronul unui complex imobiliar din Capitală. Bărbatul nu numai că și-a recunoscut crima dar a oferit anchetatorilor declarații uluitoare. Omul a fost reținut aseară sub acuzația de omor calificat. Colegul meu, Vlad Petrișor are toate informațiile acestui caz. Bună ziua, Vlad, te ascultăm, a transmis Cristina Dorobanțu.

Criminalul femeii însărcinate, lipsit de remușcări

Bună ziua, Cristina! Bun găsit, tuturor!

Bărbatul în vârstă de 72 de ani a mers singur la Secția 12 de Poliție, iar în primă fază le-a spus anchetatorilor că a ucis-o pe femeie, care era angajata lui, pentru că ar fi furat din gestiunea firmei. Ulterior, atunci când a fost dus în fața procurorilor de la Serviciul Omoruri, bărbatul și-a schimbat declarația. A spus că motivul va rămâne secret între el, victimă și Dumnezeu și că se simte eliberat că a făcut acest lucru.

Seara trecută bărbatul în vârstă de 72 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi va fi dus în fața unui complet de judecată, cu propunere de arestare preventivă pentru următoarele 30 de zile.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Acestea au fost până acum informațiile. Cristina, înapoi la tine, a transmis Vlad Petrișor.

Citește și: Bătaie pe o stradă din Craiova, soldată cu un bărbat înjunghiat. Agresorul a fost reținut pentru tentativă de omor


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si