Vă avertizez, urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional.

Nici în momentul de față nu ne vine să credem... că el nu mai e dintr-o prostie

Mihaela nu mai are lacrimi să-și plângă fratele care a pierit într-un mod tragic. Stelian și-a găsit sfârșitul atunci când a mers pe terenul de fotbal din satul argeșean Băbana, împreună cu mai mulți prieteni. S-a agățat cu mâinile de poarta de fotbal care nu era ancorată în pământ.

Poarta s-a prăbușit, iar bucata grea de fier l-a strivit.

"Asta făcea mereu el, de câte ori se ducea acolo și de când e islazul și porțile el acolo se ducea, se juca el nu și a dat seama că bările n-au fost asigurate, s-a prins și i-a venit pur și simplu în cap".

Citește și: VIDEO- Zi neagră la mare/ Patru turiști înecați/ Au ignorat steagul roșu arborat de salvamari și au plătit cu prețul vieții

Prietenii au sunat de urgență la 112 salvarea lui Stelian a ajuns după 45 de minute. Și polițiștii au întârziat câteva ore, acuză rudele victimei.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

"Am cerut SMURD, ne-au trimis o ambulanță veche, fără medic, doar șoferi și asistentă. Asistenta când l-a văzut a tremurat din toate încheieturile, n-a știut ce să-i facă i-a pus doar niște pansament pe cap și atât. Era foarte, foarte rău și când sunam într-una să vină SMURD-ul, să vină SMURD-ul, ni se spunea așteptați, doamnă, că sunt curbe pe drum, și au venit după 45 de minute.

Poliția a venit după ce am sunat eu să se sesizeze poliția, am sunat și s-au sesizat după aproape trei ore".

Mult mai repede decât oamenii legii au venit angajații primăriei, nu să ajute și spune sora lui Stelian, ci să ancoreze poarta care l-a ucis pe tânărul de 23 de ani.

"Seara după ce a plecat ambulanța, s-a dus să le asigure".

Poarta a fost mutată cu câteva zile în urmă pentru că în spațiul respectiv a fost organizat un picnic de autoritățile locale. Când au întrebat la primărie despre incident, reporterii Kanal D au primit următorul răspuns:

"Dacă tu nu vi, s-a spus să faci tu cu mâna ta, degeaba căutăm vinovați. S-a văzut clar că s-a agățat el, nu l-a pus nimeni, deci aici vreau să pun accent când e mâna tu, când faci tu, că vrei tu, să faci tu, ce s-o treci și-a asumat că un risc era asumat".

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

După festivitate poarta ar fi fost mutată de niște copii care au vrut să joace fotbal. Pe filmările de pe camerele de supraveghere se vede cum poartă a fost mutată de viceprimarul comunei, ajutat de doi aghiotanți. Am cerut un punct de vedere de la primar, care ne-a răspuns printr-un mesaj:

"Nu era nicio competiție sportivă, nu era vreun meci de fotbal. A intrat singur pe teren și direct la poartă s-a aruncat cu mâinile. A avut cumpănă. Dumnezeu ia și oamenii buni"

După moartea lui Stelian, anchetatorii au deschis un dosar penal și fac cercetări.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si