Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Ucis din răzbunare

Răzbunare cruntă, încheiată cu o crimă într-o localitate din Arges. Un bărbat a fost ucis violent iar trupul neînsuflețit a fost descoperit in curtea casei unde locuia. Principalul suspect este un tânăr din București care l-a amenințat pentru că, în urmă cu 15 ani, acesta îi omorâse bunicul. Vă avertizăm că informațiile vă pot afecta emoțional.

Mircea Pop,


DISTRIBUIE
acest articol

Crima a avut loc in comuna Vedea din judetul Argeș. O femeie a descoperit trupul vecinului ei, in varsta de 70 de ani, inert, plin de lovituri pe corp si in zona capului. Trupul neinsufletit se afla curtea casei. Imediat a fost anuntata poliția.

Anchetatorii, sositi la fata locului, banuiesc ca suspectul ar putea fi un tanar in varsta de 21 de ani- din București care l-a mai bătut pe bărbat si in trecut. Individul ar fi vrut sa se razbune pentru ca in urma cu 15 ani, barbatul i-a ucis bunicul. Cel gasit aseara mort, si-a executat pedeapsa cu inchisoarea pentru crima comisa, insa nepotul victimei sale nu ar fi putut uita, parese, groaznica fapta.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Surorile-monstru au recunoscut crima

Polițiștii din Arges au luat legatura cu colegii din Bucuresti, in cautarea suspectului. Cei de la Secția 25 din Capitală l-au gasit azi noapte pe tanar si l-au dus la audieri.

"La acest moment politistii de investigatii criminale impreuna cu procurorul de caz desfasoara activitati de ercetare penala si stabilirea tuturor imprejurarilor in care fapta a fost savarsti.

Va pot spune ca este vizata de cercetari o persoana. Cel in cauza fiind un tanar de 21 de ani din Bucuresti", a afirmat Florin Popa, purtător de cuvânt al Poliției Argeș.

Citeste si: VIDEO| Un unchi și-a ucis nepoata pentru a se răzbuna pe fratele său

În cauza a fost întocmit un dosar penal pentru omor. Dacă tânărul va fi găsit vinovat de moartea bărbatului, riscă până la 25 de ani de închisoare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI