Beniamin avea 29 de ani şi planuri măreţe pentru viitor. Îşi dorea să-şi întemeieze o familie, iar pentru asta muncea în Londra, ca să strângă bani pentru nuntă. Recent, venise în vacanţă acasă, la iubita lui, care locuieşte în Satu Mare. Cei doi îşi făceau împreună planuri de căsătorie, însă Beniamin nu a mai apucat să îşi vadă visul împlinit, pentru că viaţa i-a fost curmată mult prea devreme.

În seara fatidică, cei doi iubiţi au plecat să se plimbe în oraş, fără să ştie că va fi ultima lor ieşire împreună. La întoarcerea spre casă, un individ, cunoscut ca om al străzii, le-ar fi blocat calea şi, fără niciun motiv, a început din senin să îi agreseze. 

Incidentul a avut loc chiar în centrul oraşului Satu Mare. Când a văzut că agresorul se apropie de iubita lui, tânărul de 29 de ani a sărit imediat să o apere, însă gestul l-a costat viaţa. Într-o fracţiune de secundă a fost înjunghiat de atacatorul care apoi a fugit de la locul faptei.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: VIDEO- Agresate sexual în mașina de ridesharing

Beniamin a căzut ca secerat, în stradă, sub privirile neputincioase ale iubitei sale. Camerele de supraveghere din zonă au surprins clipe dramatice. În timp ce tânărul agoniza pe trotuar, fata îl ţinea în braţe şi încerca să îl ţină treaz. Martorii au sunat disperaţi la 112, iar unul dintre ei a încercat să îi acorde primul ajutor, însă lovitura primită i-a fost fatală tânărului: după câteva ore, s-a stins la spital.

Deşi a fugit de la locul crimei, atacatorul a fost prins la scurt timp. Poliţiştii îl cunoşteau pentru că, nu de puţine ori, individul a ajuns la secţie după alte ieşire violente. În ultimii 10 ani, a fost amendat de 75 de ori, însă de fiecare dată a fost lăsat să se întoarcă pe străzi. Localnicii sunt revoltaţi pentru că a fost nevoie de o asemenea tragedie pentru ca autorităţile să ia măsuri în privinţa lui.

„Este o radiografie a unui sistem îngenuncheat, care nu face față nevoilor străzii. Este clar că avem o nevoie a societăţii care nu este satisfăcută, în privinţa acestor persoane care aparent nu sunt violente”, spune Cosmin Andreica, președintele sindicatului Europol.

Criminalul a fost arestat pentru 30 de zile şi este acuzat de omor.  Pentru tânăra care şi-a pierdut viitorul soţ singura alinare acum este, însă, doar să aprindă o lumânare la cimitir.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro: