Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Ucisă după o partidă de amor. Vecinii vorbesc despre noaptea de groază în care Raluca a fost omorâtă de iubitul drogat

O crima oribila, invaluita in mister, socheaza capitala. O studenta de 19 ani, care ar fi practicat videochatul, a fost ucisa cu sange rece de un barbat cu care se cunoscuse recent. Individul, un IT-ist de 26 de ani, ar fi fost drogat cand a ucis cu salbaticie. S-a automutilat, apoi a sunat la 112 si s-a dat victima. Le-a spus anchetatorilor ca fata l-ar fi atacat din senin si el doar a ripostat.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Insusi asasinul a fost cel care a dat vestea teribilei crime prin 112, seara tarziu, cand s-a mai dezmeticit.

Le-a spus, insa, politistilor ca ar fi lovit-o pe fata dupa ce ea l-ar fi atacat cu un cutit. Cand au ajuns criminalistii, apartamentul arata ca-n filmele de groaza.

Tanara zacea fara viata de cateva ore cu rani oribile in dreptul inimii si la gat. Individul era si el ranit, dar anchetatorii suspecteaza ca s-ar fi automutilat in incercarea de a musamaliza oribila fapta.

Tanarul e de loc din judetul Prahova, statea cu chirie in Bucuresti si lucra la o firma de IT.

Vecinii sunt socati. Nu l-ar fi crezut niciodata in stare sa comita o asemenea grozavie.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Doctorul Cristian Andrei crede ca intre cei doi ar fi existat o relatie si s-ar putea ca barbatul sa fi aflat ca fata facea videochat, de aceea sa fi turbat.

Raluca provine dintr-o familie instarita din Tulcea si studia la Bucuresti.

Parintii sunt devastati de cand au aflat vestea mortii prin telefon si se indreapta spre capitala.

Asasinul ei a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Acuzatia de omor ii poate aduce pana la 25 de ani de inchisoare.

Doctorul Cristian Andrei crede ca intre cei doi ar fi existat o relatie si s-ar putea ca barbatul sa fi aflat ca fata facea videochat, de aceea sa fi turbat.

„Daca apare crima este, de cele mai multe ori, pentru ca fata este epuizata si nu mai are rabdare sa dea explicatii. Multe dintre fetele care fac videochat au serioase probleme emotionale si vin la terapie”, adauga doctorul. 

Citeste si: Ea este tânăra din Militari ucisă de iubit! Raluca tocmai se mutase cu el

Poliţia Capitalei a anunţat că, miercuri seară, un bărbat a sesizat, prin apel la 112, că a avut un conflict cu prietena sa, o relaţie recentă, în urma căruia a lovit-o, iar aceasta a decedat.

Citeste si: VIDEO| Detalii șocante legate de moartea tinerei de 19 ani din Militari! Iubitul a ucis-o după ce a aflat că face videochat

"Bărbatul, după depistare şi identificare, însoţit de poliţişti ai Secţiei 21, a fost transportat la spital pentru evaluare medicală", arată Poliţia Capitalei.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI