Toată casa e devastată, cineva a atacat-o pe ana nu găsim în casă când s a sucit s a învârtit a găsit o șură nepot că nu pot să mai e nimic sunt de droguri

Sora bătrânei ucise a presimțit că s-a întâmplat ceva rău. Ieri a sunat-o toată ziua, însă nimeni nu i-a răspuns la telefon.

Pentru că stă departe a rugat o verișoară să meargă și să verifice ce s-a întâmplat cu femeia care avea șaizeci și nouă de ani.

Abia de dimineață rudele au făcut descoperirea macabră. Trupul neînsuflețit al bătrânei a fost găsit în șura gospodăriei.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

Era bătută, legată la mâini, iar în gură agresorul i-a pus un căluș. Întreaga locuință era răvășită, semn că gospodăria a fost predată de hoți.

Polițiștii au fost chemați de urgență să investigheze cazul, iar după câteva verificări au descoperit un posibil suspect.

Este vorba chiar despre finul victimei, un tânăr de 21 de ani. Tatăl individului spune că băiatul este dependent de droguri, însă nu a crezut niciodată că va ajunge să facă moarte de om.

Tânărul consuma substanțe interzise de patru ani, a fost dus la dezintoxicare, însă nici medicii nu au reușit să îi vindece dependența.

Avea mereu nevoie de bani și a ajuns să fure chiar de la familie.

Ieri, după ce au fost virate pensiile, individul a mers în vizită la nașa lui. După ce ar fi ucis-o i-a furat banii și cardul bancar, apoi a fugit în Sibiu unde și-a cumpărat haine și s-a cazat la o pensiune.

Dimineața a fost capturat de polițiști și dus direct în fața anchetatorilor. Acesta a recunoscut comiterea faptei.

La audieri a fost adus și un minor, prieten cu autorul crimelor. Anchetatorii încearcă acum să stabilească dacă băiatul i-a fost complice după audieri.

Ucigașul a fost reținut de oamenii legii, va ajunge în spatele gratiilor pentru infracțiuni de omor calificat și furt calificat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si